4.4.11

Breidag en meer

Dit weekend was ik op de breidag in Nieuwegein. Breidagen, moet ik zeggen, want het waren er twee. En ik was daar niet omdat ik zelf een gepassioneerd breiliefhebster ben, maar omdat ik mijn vrichtje Marieke, met die leuke webwinkel,  hielp. En pfóe, dat was wat, jong! Zelfs Pownews was er op af gekomen. Helaas heeft het item de uitzending niet gehaald, en moeten wij het slechts doen met een wazige twitterfoto op de site. (foto met Jan en gehaakte muts. 'were-' zie je nog net. Dat zijn wij dus. Er is nog net een glimp van mijn rug  - ik sta "toevallig" net te bukken-  en een ledemaat van Marieke zichtbaar.)
Maargoed. De breidagen zijn voorbij, de kater op zondag ook (Spierpijn! Moe! 'T was gewoon genant.)
En nu moet ik weer voor mezelf de boer op. Want wist u eigenlijk al dat ik ook voor mezelf ben begonnen? Omdat ik een heel handige knipper (van haar) ben? En vormgevert? Nee, dat wist u niet he? Dat komt, ik zég dat ook nooit. Tegen iemand. Maar dat is niet slim, marketingtechnisch, zal ik maar zeggen. Een zaak wil klanten.
En ik dus ook.
Dus. Nu zeg ik het.
Belt allen! Zegt het voort!
Wacht, ik flyer meteen even mijn kaart.


En wil je nou niet geknipt worden, maar wel zo'n leuke kaart, danwel logo voor je eigen zaak? Bel, of ook handig; e-mail me dan even. Want dat is weer een heel ander verhaal.

8 opmerkingen:

NOVY zei

Nou, ik wil wel een hele nieuwe website, kan dat ook?
Op die breidagen reageer ik niet, ik zou niet weten hoe. :)

Herma zei

O, man! Ik moet echt int webdesign! Maar ik heb nog altijd ruzie met mijn eigen website, dus voor een ander moet ik (nog) even verstek laten gaan...
Over de breidagen: :)

Ingeborg zei

Ik -hartje- schaamteloos reclame maken! -->
Dan kan je wel geen website bouwen, de stijl-content ervoor kun je dan weer wel maken, oder..?! Kleuren, artwork, lettertype, logo. Om maar wat te noemen.. Dus.

marieke zei

Ik plaats even linkje vanaf mijn blog. Breisters moeten ook geknipt worden immers (en afvallen, maar dat is weer een heel ander verhaal). Ik was ook KAPOT zondag. Nogmaals heel veel dank voor je hulp, voor een niet-breister zijn het wel erg lange dagen.......

Herma zei

O! Lovely! Kóm dan klantjes! Kómmekommekommekómdan!
Dank en geen dank! Weer een ervaring rijker!

Door zei

Leuk kaartje! Ik kom hier via novy btw

Herma zei

Ha! Dank en: gezellig! welkom!

Nicole zei

Hoi Herma,

wat leuk dat je een eigen bedrijf bent begonnen. Ik zou je graag interviewen voor de rubriek Het Moederbedrijf van Het Moederfront.

Je vindt de rubriek op http://www.hetmoederbedrijf.com

Mocht je interesse hebben mail me dan op nicoleorriens@gmail.com

hartelijke groet,
Nicole Orriëns