14.11.12

Kitties kloppingen

Terwijl ik hartkloppingen krijg (niet de spreekwoordelijke, maar jammer genoeg de echte) van de aanvraag van herindicatie voor Nona (dat betekent dat je, om ofwel geld -de rugzak- te krijgen voor extra begeleiding op een reguliere school, danwel een aanvraag doet voor schoolplaatsing op speciaal onderwijs, je een heule grote stapel papierwerk moet invullen -waarin je vooral heel opzichtig alle mankementen en tekortkomingen van je kind documenteert want hey, als het niet heel, heel slecht ging, had je dit geld/deze school toch niet nodig-, bij anderen opvragen, door school laten uitwerken en heel veel telefoontjes plegen en e-mails versturen etc, want op d'een of d'andere manier vinden toch heel veel mensen dat 'deadline' een rekbaar begrip is en het moet allemaal op tijd en zonder fouten op de bureau van indicatiestelling terechtkomen, anders beland je weer onderop de stapel, zo gaat de mare.) probeer ik af en toe toch nog tijd te vinden voor dat wat de rest van mijn leven heet.
U denkt nu misschien; foe, wat kan die Kittie overdrijven! Nou wil ik u niet al te zeer vermoeien met de details, maar neemt u maar gerust van mij aan dat het een tamelijk zenuwslopend procedee was/is.
Ook al wierp de aanvraag herindicatie een reuzenslagschaduw over al mijn andere activiteiten, sommige zijn toch zeer het vermelden waard!
Het leukst is toch wel het feit dat me meissie Ingeborg en ik eindelijk vorm zijn gaan geven aan de plannen die we al jaren hadden om iets met onze creative buzz te gaan doen.
Dus ladies en gentlemen, Without further ado, we're very proud to present to you: Studio Rest!
De website en ook dat wat erop staat zal vanaf nu regelmatig veranderen en groeien. Dus check dat!

Tipje:  Zet zo'n heerlijke woondeken op je december-verlanglijstje!
Nu kruip je er lekker onder weg op de bank of je dekt je kind er mee toe, straks in de zomer gaat 'ie mee op vakantie of naar de picknick of leg je hem op de tuinbank of, of, of.
Snug like a bug in a rug!
4 opmerkingen:

Ingeborg zei

Damn beeb, als je het zo stelt zouden we er toch op zijn minst een dikke vette fles bubbles tegen aan moeten gooien! Laten we dat doen. Ja! Ja! Ja!
x. Je meissie.

Anoniem zei

Dat zou ik maar doen dames!
Top hoor!
De site ziet er geweldig uit en die woondeken...........wauw! geweldig!
Hij staat op mijn lijstje! Alleen, welke zal ik kiezen? Ze zijn allemaal zo leuk!
Heel veel succes met jullie nieuwe winkeltje!
Groetjes Peet

Herma zei

Ing: Ja! Ik wil!x

Peet: Je kunt ook meerdere... ;D

Lehti Paul zei

Soms, als je al die papieren voor zo'n (her) indicatie zit in te vullen, aan te kruisen, rondbellen... Nou ja, ik vertel jou niks nieuws, dan denk ik: waartoe dient al die registratie? Want laten we wel wezen, de èchte informatie (die blijft hangen bij het leger hulpverleners dat zich met de verwerking van al dat papier bezig houdt) hebben ze van horen zeggen, bij de koffieautomaat, of, omdat je het zelf zègt. Althans, dat is mijn ervaring. De formulieren zelf zijn vooral goed voor: statistieken en grafieken. Daar denk ik dan aan als ik in de krant iets lees over het percentage kinderen 'waar iets mee is' (met het bijbehorende 'Ach en wee' en 'Wat kost dat allemaal wel niet')

Maar die deken is een prachtig mooi resultaat van 'de rest van je leven'. :-) Nu nog even op je website grasduinen.