29.12.09

Popje

De bedoeling is dat het meisje van de tekening ooit omgezet wordt in een levensecht model van fiberfill, vilt en stof. Belofte maakt schuld. Had ik maar niet zo spontaan moeten roepen dat dat zo leuk zou zijn, je eigen tekening als knuffel. Nona vraagt me elke vakantiedag of ik nou eens ga naaien. Helaas kan ik nooit eens lekker vlot aan een projectje beginnen. Eerst moet er nog even dit en dan nog even dat en voor je het weet zijn er weer twee weken voorbij en is er alweer een ander plan voorbij gekomen dat nog veel leuker, dringender, of anderzijds (betaald) is. Maar omdat dat nou zo flauw is, en ik meteen mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar (afmaken waar je aan begint, doen wat je belooft) kon waarmaken ben ik toch maar gewoon begonnen vanochtend. De tekening gescand en daarna overgetrokken. En toen werd ik weggeroepen voor andere dringende dingen. Maar voordat ik me naar beneden haastte, gooide ik nog even een hele horde van die leuke Nona-spinsels over het vel.
Tadáá:

(Maar hoe ik er nou in vredesnaam een popje van  moet maken...?)

5 opmerkingen:

marieke zei

he wat een leuk idee! ik denk aan vilt? jan sikkes lapjes?

Herma zei

Ja, he?
Ik dacht ook aan vilt. Aan lapjes geen gebrek hier in huis. Dus dat zit wel goed. Ik moet alleen even nadenken over hoe ik de hele boel nou netjes in elkaar ga zetten. En dat is nogal een opdracht voor iemand die het liefst gewoon begint zonder vooropgezet plan. De ervaring leert dat je je het best een beetje kunt voorbereiden, maar daar ben ik dus niet zo van....
Maar ik ga echt mijn best doen, deze keer! :)

Ingeborg zei

Hulp nodig..?

Herma zei

Nou, goeie tips zijn altijd welkom!

Ingeborg zei

Tips heb ik. Of het goeie zijn..
We kunnen er altijd een boompje over opzetten natuurlijk. En in het geval jij heul geen tips nodig hebt, -ik acht de kans vrij groot- zetten we toch gewoon ergens anders een boom over op. Of een bos. :)