28.6.11

Laatste loodjes voor de zomervakantie

Het is de laatste week voor de grote vakantie en morgen is dan de gevreesde dag daar: de laatste werkdag van Nona's juf.
Juf komt na de grote vakantie niet meer terug op school en dat is ontzettend jammer, want zij is een topjuf en we konden met haar, ha ha, lezen en schrijven. We zijn dan ook lichtelijk jaloers op die bloody bofferds in de vinexwijk waar juf haar ding komt doen vanaf volgend schooljaar.
Wat ook een beetje jammer was, was dat ik mij pas vandaag realiseerde dat het dus morgen haar laatste dag is, en wij dus nog vanmiddag hevig aan het werk moesten met zijn twee, Nona en ik. Want ik had natuurlijk al wel in gedachten allerlei leuks voor juf, maar concreet was er natuurlijk nog niks. Nou moet ik bekennen dat werken onder (tijds)druk mij eigenlijk altijd tot de beste prestaties brengt, maar het is dan uiteraard het fijnst als er verder geen factoren zijn die de flow kunnen benadelen, zoals daar vandaag bijvoorbeeld de temperatuur een enigzins nadelige invloed had op ons creatieve beesten.
Maargoed.
Het is volbracht. (tijd: 0:50. Dat wordt weer moeilijk, morgenochtend...)
Juf heeft een gezellig kado van ons uit te pakken morgen, en als kersje op de taart nog een mooie custom-made Nona-kaart voor derbij.


2 opmerkingen:

Ingeborg zei

Was t leuk? Fijne vakantie doll, tot op de Parade for some action painting?!

Herma zei

Yes beeb! Action painting!!