22.6.11

Mega Mindy's only got no arms!

Moest ik mij zorgen maken, vroeg ik mij vanochtend vertwijfeld af bij de aanblik van onze  Mindy. Gisteren had zij volgens mij nog gewoon vier ledematen, zoals wij van haar gewend zijn, vandaag waren er nog maar twee. Ik besloot er maar over te zwijgen. Tenslotte leek zij totaal niet gehinderd door dit gruwelijke feit, gemeten aan heur brede glimlach.
Nee, zorgwekkender vond ik de pose waarin zij zich bevond.
Zou het dan toch bestaan? De... matrix...?
Nee, waarschijnlijker is dat zij getroffen is door een kindermaatje 30 terwijl zij argeloos onder de eettafel lag te liggen. Waarom ik? moet zij haast wel gedacht hebben, hadde zij hersenen bezeten.Hoe dan ook, hierdoor heb ik sinds vanochtend al dat ene liedje van hullie, weetjenog... toe, ik kom er niet meer op, dinges... in mijn hoofd.
Dat nummer met aan het eind die zanger die helemaal loosgaat: the drummer from Def Leppard's only got one arm, the drummer from Def Leppard's only got one arm, the drummer from Def Leppard's only got one arm!
Googlegoogle...
Oja, natuurlijk! The Bloodhound Gang! 'Why is everybody always picking on me' heet het.
En nou had ik hier graag even het videootje van dat leuke liedje geplakt, maar ik zal foto&videowise wel het maximale aantal Mb's bereikt hebben. Want mooi dat het niet lukt.
Daarom, heel suf, hier de link voor eenieder die denkt: oja, dat leuke liedje wil ik ook wel weer eens luisteren!

En in the meantime: Stom hoor, Blogger! Nou moet ik weer gaan uitvogelen hoe ik weer gewoon photoosch en video's op mijn bloedeigen blog krijg. Weten jullie eigenlijk wel welk een hel het is op internetfora?


5 opmerkingen:

Ingeborg zei

O-of..d'r zit een bug in het filmpje. De link zegt ook dat ie niet geladen kan worden. Kweeniehè, ikzegmaar.

Herma zei

Nou... ik had het linkje getest. En ook als ik het nu aanklik kom ik d'r gewoon op. Maar 't kan ook zo: http://www.youtube.com/watch?v=EaGKxAgCguU
Knip en plak.
En jou comment deed mij dan natuurlijk weer denken aan een ander leuk liedje:
http://www.youtube.com/watch?v=q_UHTCjTNLA

Herma zei

Ja, het is al laat en de buurvrouw was net hier en toen kwam er drank en zulks in het spel. Het moet natuurlijk zijn: jouW. Jouw comment.

Ingeborg zei

Inderdation! Op de comp doet ie het wel. Op de iPhone niet.
Buggybuggy!

Herma zei

Bloody i-phone! ;)