26.8.11

Natte neuzen dag


Dit is de kittiekatkamer vandaag. Donker, rommelig en er ligt een bundel snotterend kind op de bank. 
Welbeschouwd is er hier geen sprake van ziek met hoofdletter 'z', maar soms ben je moe en lamlendig en is het gewoon heel erg fijn dat er een bedje op de bank voor je wordt gemaakt waar je je, nadat je dikke korsten snot van je gezicht hebt geschraapt en uit je haar hebt gewassen, en gekleed in een frisgewassen tricot-ensemble heerlijk in kunt vleien. Nona zuchtte eens diep (en gelukzalig) en zette toen de tv aan. En zo ligt ze nu al een uur. Er zit dus niet veel muziek in, maar ik denk dat haar batterijtje wel op 'charge' staat.
Je zou er zo bij gaan liggen.
Maarja. 
Ik zag plots nog een snotneus. Die van ons schuttingbeestje, dat eigenlijk een erfstukje is van de vorige eigenaar van ons huis dat we hebben laten hangen. (U had dat opgetogen snuitje ook niet in de container kunnen gooien, hoor!) Dus die moest ook op de foto. En toen moest natuurlijk meteen een logje worden getikt. En nu moet ik echt gaan douchen. 


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dus nu heb jij ook een drupje aan je neus hangen?!
Groetjes,
F.

Anoniem zei

Dus nu heb jij ook een drupje aan je neus hangen?!
Groetjes,
F.

Anoniem zei

Oh, nu heb je al twee drupjes aan je neus hangen.
F.

Herma zei

Soms heb ik wel eens iets aan mijn fiets hangen, maar eigenlijk heb ik geen enkel drupje aan mijn neus hangen. Echt niet.